tisdag, maj 11, 2010

Milen

Idag fick tag i nackskarven och drog ut på en löprunda! 10 km fick jag in och det kändes utomordentligt bra idag. Andningen gick bra och benen bara rullade på, nästan som om man skulle vilja säga "I'm back!" men det gör jag inte ännu.

Hur flyter träningen för er just nu? Är sen-våren/början av sommaren en lätt eller jobbig träningsperiod?

9 kommentarer:

  1. nja.. liten svacka. Planerar en massa men mesar ur i sista sekunden.. men sen får jag nog ihop min träning iaf pga "måste"-träning som combat och taekwondo. :)

    SvaraRadera
  2. Great, 10 km är en så passlig långlänk. Min träning flyter på riktigt bra, den här tiden är som bäst för mig då det är passligt varmt och ljust.

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat Liza :) För mig känns det äntligen som att träningen flyter på riktigt bra efter förkylning och maginfluensa.

    SvaraRadera
  4. Träningen går väl helt ok. Men jag borde antagligen strukturera upp den på något sätt, med tanke på Botniacyklingen menar jag. Men det blir inte av, jag är bara ute och cyklar.

    SvaraRadera
  5. Jag försöker så mycket jag bara klarar av men kan ju inte ta i pga det som komma skall. Men jag resonerar så att jag ska försöka bibehålla så mycket benmuskultur som jag bara klarar av och kan så att det efter op. inte blir så tungt sen när jag skall försök böri rehabträna. Muskler förtvinar ju nog tyvärr fort men jag hoppas det finns i alla fall liite att ta av sen efter när jag får börja röra på mig efter 4 veckor på soffan. Totalt 8 veckor måste jag hålla mig borta från allt vad motion och träning heter. Hoppas jag kan gå efter det.

    SvaraRadera
  6. Jenny H: Heh, mycket klokt med "måste"-träning. Var ska jag hitta nåt sådant?

    Jill: Låter bra det där. Passligt varmt ja, men det blåser ALLTID så himla kallt här den här tiden...

    Jenny: Va skönt att höra. Är det inte helt otroligt hur däckad man kan bli av en liten liten bakterie...

    Tomas: Hihih! Ute och cyklar...du kan nog du! :) Finns det inga cykel-träningsprogram där ute på den wärldsomspännande wida webben?

    Cecilia: När var det du skulle opereras?

    SvaraRadera
  7. Det är det som är problemet, det finns hur mycket som helst. Problemet är väl snarare att hitta något som passar. Sen är det väl det där att jag är lite rädd för att slå fast att just DÅ måste jag träna. Det blir ett måste då i stället för något frivilligt som det är nu.

    SvaraRadera
  8. Jag väntar vid postlådan varje dag på brevet från Kokkola så jag vet exakt, men inom kort borde nog ske. Sådär annars så är det den här tidpunkten på året jag gillar mest, när det är lagom varmt och framför allt ljust när man skall ut på lenkki. Man slipper påbylta sig en massa lager med kläder och så får man hoppa över reflexvästen. I juli kan det ju vara så frukansvärt varmt och man svettas ju oftast utan att man ens behöver röra på sig. Men vår sommar överlag är nog den bästa tidpunkten.

    SvaraRadera
  9. Tomas: Nå, kanske du kan välja ett program som inspiration? Ett som du kan kasta ett öga på då när du själv väljer att frivilligt ta dig ut och träna?

    Cecilia: Ok, nå hoppas det dyker upp snart så det inte hinner bli vinter tillbaka innan du kan ta dig ut och träna! :)
    Ja, vår sommar är den bästa sommarn! Heja, heja, heja sommarn! ;)

    SvaraRadera