tisdag, augusti 17, 2010

9 km

Oih! Idag fick jag in 9 km. Drog på mig kompressionsstrumporna också då det kändes som om det kunde vara aktuellt idag. Löprundan var även denna dag av den tyngre formen. Och varmt var det, varmare än igår.

Tungheten /orkelösheten kan faktiskt även bero på att jag återgått till hardcore kolhydratfri kost igen. Det tar en stund innan kroppen vant sig. Inte för att jag ätit extra mycket kolyhdrater över sommaren heller, men jag har ändå ätit dom i form av godis, bröd, pasta och potatis nu som då. Jag har helt enkelt inte hållit mig till min livsstil, så det kommer att ta en vecka eller två innan kroppen orkar 100% igen!

Det blir ännu en fest i helgen, ett 30-års kalas. Det ska bli kul, men efter det får det räcka för ett tag framöver.

Nu blir det lite käk och sedan tar jag natten!

Sov gott!

3 kommentarer:

 1. De gångerna jag dragit ner på kolhydraterna har jag ingen ork att träna alls. Och har inte tålamod att vänta på att kroppen vänjer sig :) Var du på LCHF-diet när du sprang maraton också?

  SvaraRadera
 2. Jag kände av samma trötthet i början av detoxkuren då jag inte åt kolhydrater. Som tur går det över om några dagar, precis som du skriver. Kanske själ att inte köra så hård träning innan du känner dig piggare?

  SvaraRadera
 3. Jill: Japp det var jag. Dock åt jag faktiskt en pasta dagen före. loppet. Hade inte planerat det men svärfar menade att jag nog borde och har har ändå sprungit några maraton tidigare.
  Skulle dock våga påstå att den där ena pastan varken hjälpte eller stjälpte. :)
  Jag är helatiden (resten av mitt liv) på LCHF, denna sommar har jag bara snubblat lite grann.

  Jenny: Ja så är det nog. Jag förösker att inte ta i så hårt och springa lååångsamt, men borde nog få in ens lite distanser, Vasa maraton är ju den 4.9! Om två och en halv vecka med andra ord!

  SvaraRadera