tisdag, augusti 10, 2010

Kramp!

Valde att ta in ett pass simning idag med, vilket jag ledigt kunnat lämna ogjort. Jag kände redan från starten att det "drog" i högra baklåret och under fötterna och jag fick stanna och stretcha varje 500 meter. Det blev alltså 1,5 km simning idag. Tror det blir vila (= hoppeligen städning) imorgon och en lätt länk på torsdag, i helgen är det bröllop för hela slanten.

Sov inte så mycket i natt heller så jag har rätt så höga förväntningar på kommande natt. Jag har säkert gäspat 50 gånger redan medan jag författat detta inlägg.

Har inte köpt nån klänning ännu heller, till bröllopet alltså...Living on the edge liksom! Men det är lite spännande. Om jag inget hittar så tar jag Silverklänningen jag haft en gång tidigare, då även på ett bröllop för ett år sedan. Visst får jag göra det? Använda samma klänning menar jag...

Nä hörni, nu går jag och slänger mig på soffan!

Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. jo använder den silvriga. Det är jättefin.

  SvaraRadera
 2. Cecilia: Tack! Det kan bar hända att det blir den! :)

  SvaraRadera
 3. Silverklänningen passar bra! Kollade Case 39 i går, men jag blev inte så rädd. Var väl förberedd efter ditt inlägg :)

  SvaraRadera
 4. Jenny: Ok, det är ju bra. Jag är superkänslig för ALLT obehagligt och det etsar sig alltid fast på insidan av ögonlocken... förstod nu vad jag menade om att den där biten av trailern inte var med i filmen?

  SvaraRadera
 5. Den silvriga är jätte fin! Och visst kan man använda samma flera gånger. Lite andra detaljer och man är ju som ny :)

  SvaraRadera
 6. Tack! Det blir nog den, efter mycket om och men! :)

  SvaraRadera