torsdag, augusti 05, 2010

Tröttiger

Jag sov rätt så länge idag också. Drack kaffe och bläddrade bland en hel drös bloggar medan jag väntade på mitt sällskap. Det blev lunch på Seglis igen och även denna gång var fisk-lunchen helt toppen. Vi avrundade detta arbetsamma moment med glass på en parkbänk i solskenet. Mysigt!

Efter allt ätas simmade jag in 2 km på träningssaldot idag. 70 minuter tog det. Fake-bröstsim alltså = inte äkta bröstsimning, utan sån där som alla mommon sysslar med då de simmar. Lite fortare går det hela nog ändå för mig. :)

Snart börjar arbetet och vardagen igen och då kanske kvalitén på inläggen här stiger lite grann ens. Det är knappast det intressantaste i världen att läsa om att jag sovit länge (igen), druckit kaffe, lunchat och sedan antigen tränat eller festat...dag ut och dag in. Men snart!

PÅ allvar, nu är jag trött så in i norden. Simning må vara den aktivitet som minst sliter på leder och dylikt men samtidigt tror jag att man tar ut sig alltför lätt på grund av detsamma...

Kan man förresten ha dessa skor
med en helrosa (gammalrosa) klänning* om man ackompanjerar med svart kuvertväska (heter de så? vet ni vad jag menar?) som har ett silver/metallspänne?
*den är en och samma färg genom hela klänningen men den har volanger.

2 kommentarer:

  1. Visst kan du ha skorna! Längtar så efter att prova på Seglis lunch då du har skrytit så på den. Hoppas de serverar den ännu efter två veckor :)

    SvaraRadera
  2. Jenny: Ok, bra. Tror jag kör på det. Har inte köpt klänningen ännu... :)
    Seglis-lunchen är förresten inte ENDAST fisk varje dag, det råkade sig bara så den veckan jag var där och kollade menyn. Så om du vill ha fisk så löns det alltså att kolla lunchen via nätet först. Hoppas du inte blir besviken! :)

    SvaraRadera