måndag, augusti 09, 2010

Encore une fois

Heheh... det blev liksom fortsättningsfest på lördagen i alla fall, med samma fina typer som på fredagen! Mycket skoj liksom!

Så efter två dagars festande avrundade vi helgen med pizza-buffé på RAX och avslutade söndagen med ännu lite godis och tre stycken filmer. En av dom var Case 39, scaaaaary shit liksom (ingenting för dig Heidi-vännen). Det löns att ha en filt i närheten att gömma sig bakom. Jag sov ju så klart typ inte ett blund på hela natten eftersom jag såg en massa obehagligheter genast jag slöt ögonen. Man tycker ju att jag borde vet bättre vid det här laget men till mitt försvar så visste jag faktiskt inte att det var den sortens rysare...

Kolla trailern om ni vill. Dock måste jag säga att att jag blev stum av förvåning då jag såg trailern. Tiden 2:09-2:13 finns inte med i filmen. En ren och skär lögn, bara för att få det att verka spännande. Ni kommer att förstå vad jag menar om ni ser filmen...Hade första arbetsdagen efter semestern idag och jag säger bara att det är nog f*n så skönt att börja jobba igen. Att få träffa folk, får lite rutiner igen samt diskutera världsproblemen vid kaffebordet! Jobb! :)

Slutligen simmade jag in 2 km idag på 70 minuter. Höll på att drunkna till lite på slutet då vaderna började krampa ritkgit ordentligt. Men jag kunde bara inte lämna distansen på 1800 m utan stretchade lite och pressade mig igenom det kvarvarande 200 metrarna. Nu känns det riktigt bra! :)

Strax ska jag införskaffa mig ett fat Super-Erkkarit från brändö grill, det lär ska vara något i hästväg*. Det var meningen att det skull bli en sista måltid innan semester tar slut, men det var så sent på kvällen så det bestämdes att det får bli idag. Sedan är det slut på skräpet!

*det är väl en bra sak om det är i hästväg va? Kommer inte liksom på nåt bättre kraftuttryck just nu....

Ha det!

4 kommentarer:

 1. Visst är det skönt med ledigt men rutinerna försvinner liksom.
  Var du och simmade i simhallen? I jeppis behagar simhallen inte ha upp sina dörrar ännu, men sen kör vi hårt till jag opereras. Vi är flera som blev lite på hugget med ett triatlon som vi tänkte simträna tillsammans lite.

  SvaraRadera
 2. Jasså du orkade festa på lördag oxo. Det skulle inte jag ha gjort. Eller det skulle jag väl ha gjort om jag ansträngt mig lite, men jag ville inte uppleva en dagen efter av samma kaliber som lördagens på söndagen igen :)

  Men det, lördagens plågor, har man väl glömt ganska snabbt igen. Så brukar det ju vara. Så ligger man där och flämtar igen och tänker "Oj nej, oj nej... Hur dum för man vara" :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till att du är tillbaka på jobb :) Som du skriver är det nog inte så dumt att jobba heller, rutiner är ganska skönt. Bra jobbat i simhallen! Ska kolla trailern på filmen, är en riktig mes då de kommer till skräckisar, men du får den att låta så spännande att jag undrar om jag kan låta bli att kolla den...

  SvaraRadera
 4. Cecilia: Ja simhallen öppnade förra måndagen. Sakta men säkert hittar folket dit, snart är det fullpackat igen och man har hela tiden någons fot i facet... :/

  Triathlon är onekligen en lockande grej, borde bara komma överens med det där cyklandet...

  Tomas: Jajjaminsann, det orkade vi! Har faktiskt inte drabbats (knackar i bordet) av en endaste dagens efter plåga på hela min festglada semester! Om det sedan rä av ondo eller godo går ju att diskutera... ;)

  Jenny: Rekommenderar dock att du inte kollar filmen helt ensam... :)

  SvaraRadera