måndag, augusti 02, 2010

Simning & Badminton

Sov inte allt för länge idag faktiskt. Klockan visade prick 12:00 då jag slog upp ögonen. Jag kunde ha sovit längre men jag tänkte "Nej, idag kan jag nog stiga upp i tid!"

Inledde dagen med en kopp kaffe och ett stycke Vasablad. Detta följt av två ägg och Kalles Kaviar. Mums! Tänk vad smak och tycke ändå kan förändras eller inläras. Det är inte länge sedan jag grinade som bara den åt Kalles men nu smakar det hur bäst som helst med ett stycke ägg. Samma gäller ägg-gulan. Urk! Men med Kalles går det huuur bra som helst!

Frukost följdes av 1,5 km simning i simhallen som äntligen öppnade efter en ~1 månads paus. Man hade möblerat om i bassängen också, så det var några damer som inte hade glasögonen på sig som frågade vart man får gå på vattenlöpning nu mera... Kvick- och skarptänkt samt hjälpsam som jag är ;) pekade jag åt rätt håll och sade att man bara vänt på steken. Allt är alltså på sin motsatta sida i jämförelse med tidigare.

Intressant hur då man simmar och simmar och känner sig som världens superkvinna som klarar av allt, håller på att segna ner då man stiger upp ur bassäng-eländet. Kände mig som om jag vore mitt i en redig fylla. Allt bara snurrade och bena menade inte bära...
Men jag fick alltså in 1,5 km idag och strax blir det Badminton åter en gång. Wihuu!

Och om någon vill så får ni gärna hålla en tumme för mig idag! :)

Ha det!

4 kommentarer:

  1. Duktigt Liza och oj så avis jag blir på dig som får ligga och sussa till kl 12!

    SvaraRadera
  2. Idag sov jag lite längre än igår, ända till 0630 HRS men så låg jag i sängen och försökte somna om till 0700 HRS då jag insåg att det inte gick.

    Men det är nyttigt att sova. Den som sover syndar inte, brukar man ju säga (jag tror att jag har skrivit det tidigare här på din bloggeliblogg oxo :)

    SvaraRadera
  3. Jenny: Ja det är nog skönt att sova. Trodde dock att detta skulle sluta efter första veckan men det bara fortsätter och fortsätter. Anar att jag kommer att ha problem på måndag. ;)

    Tomas: Nej, men snälla nån! Så där tidigt får man inte stiga upp då man har semester och är under 60 år!!!

    Vaknar du ALLTID den tiden? Jag menar oberoende av när du går och sover? Jag är ju ändå uppe till 24-02 tiden varje kväll.

    SvaraRadera
  4. Nå, nu gör jag det. Och över ett vanligt veckoslut vaknar jag nog senast 0800 HRS fast jag gått och lagt mig 0500 HRS. Därför undviker jag att stanna uppe till 0500 HRS :)

    Men jag antar att det kommer att ändra nu när jag har semester 3-4 veckor och inte har någon tid att passa. Men ännu är jag nog inne i jobbrytmen. Har lite svårt att inte tänka på jobbet oxo, to be honest :)

    SvaraRadera