onsdag, augusti 18, 2010

Evinnerligt tugnt

Det blev endast en 5 km löprunda för att "skaka av" mig lite, följt av lite styrketräning. Men det var ingen avskakning, nej ni, det var det sannerligen inte. Det var bara tungt och jobbigt och kallt och blåsigt. Hur i hela fridens namn ska jag få det att kännas ens normalt igen och lite positivare?
Säg det den som vet!

Nå, imorgon blir det badminton och på fredag tror jag att jag tar och plaskar några varv i simhallen!
Kanske det känns bättre då nästa gång jag tar och kutar ett antal kilometer?

Nu ska ni ha det riktigt mysigt denna onsdag, det ska nämligen jag med. Kaffe med Åsa på stan, man har det bra ibland! :)

Ciao!

5 kommentarer:

 1. Men du, det beror nog på att du äter lite kolhydrater om det känns tungt. Jag testade att träna en gång på LCHF men det gick inte alls.

  SvaraRadera
 2. Det är ett problem det där, då man har flera "dåliga" löpturer på raken. För mig hjälper det nästan bara att ta en liten paus, träna annat, som just t.ex. simning. Att söka upp en helt ny rutt, eller att tävla kan också "skaka loss" den där trögheten.

  SvaraRadera
 3. Usch va jobbigt när det känns sådär tungt. Men håll ut, det kan ju (förhoppningsvis) bara bli bättre, så snart kommer det ett pass när du bara flyger fram :) Ibland när är jobbigt med träningen brukar jag ta ett "fantasi"pass: fara ut och springa exakt så som det känns just då, kanske lite intervaller mellan träden eller vad som helst benen vill :)

  SvaraRadera
 4. man har inte bra dagar alla dagar. ibland vill benen helt enkelt inte...

  SvaraRadera
 5. Tomas: Ja, så är det väl nog. Till kännedom så går det mycket bättre att träna sedan då kroppen vant sig, eftersom det inte finns några fluktuationer i blodsockret. Inga väggar kommer emot heller. :)
  Det är bara att hålla ut!

  Jill: Så ska jag nog också göra! :)

  Heidi: Javisst är det slött då det inte riktigt vill sig! Men det går nog över, jag vet det. Ska nog göra nåt annat idag och imorgon så ska det väl börja ge sig så småning om!

  Cecilia: Så är det, men om man helst skulle ha lite normala dagar också? Dom behöver inte vara toppen om de ens kunde vara "vanliga"! Vet du? :)

  SvaraRadera