fredag, augusti 06, 2010

En het mil

Steg upp lite tidigare idag (10:30) så att jag skulle hinna med en löprunda före lunchen. Ikväll ska vi nämligen på fest, examensfest. Det blir skoj.

Jo, dagens löpning då. Det var varmt och kvavt längs med Metviken idag samt flugigt och insektigt. Inga höjdarförhållanden precis men annars ett trevligt område att springa på. Om man springer Metviken som en åtta så blir det ganska exakt 4 km (kanske t.o.m. nån hundring över), det är en trevlig och lite längre omväxling till spånbanorna som ofta är 2-3 km långa. 10 km fick jag alltså in idag. Helt ok, men jag borde seriöst börja arbeta in de där långlenkkina nu/snarast.
Långlenkkin och snabbhet/intervaller/koordinationslopp.

Jahaps. Ska försöka införskaffa den där klänningen till bröllopet idag då också. Håll en tumme för att kan ska kunna bestämma mig.

Hejsvejs!

3 kommentarer:

 1. Jobbigt det där med flugor, det har varit massor med kryp i luftorna de senaste gångerna jag varit och springa. Man får lov att springa extra fort att de inte hinner fast en :)

  SvaraRadera
 2. Flugor i halsen och ögonen är ingen höjdare, men ändå hellre det än istappar i näsan :)

  10 km är ingen dålig distans. Hejja!

  SvaraRadera
 3. Jill: Ja och de blir ju allt fler så här i augusti. Såg ett helt moln av kryp igår från en balkong och jag trodde först att det börjat regna innan jag håxa att det var en massa kryp...

  Sofie: Precis!
  Näe, inte är det ju dåligt, men jag borde bara få in lite längre pass också. Kanske det blir mera ordning nu då jag äntligen får börja jobba igen? :)

  SvaraRadera