lördag, januari 30, 2010

Shopping!

Heh, gissa vem som blev lite crazy på Gina Tricot idag?
C'est moi!


Jag gillade byxorna jag provade mycket att jag helt enkelt inte kunde annat än köpa ett par i varje tillgänglig färg! Plus två toppar (modell längre) och en riktigt mysig skjorta! Tilläggas bör även att denna gång är byxorna två storlekar mindre än vad jag köpte för ungefär ett år sedan! :) Yeay, me!

Jag köpte även en ny (och varmare) skidjacka på Sportia härom dagen, så att jag inte ska behöva skida med min tunna löparjacka! I samma härva som jag köpte jackan köpte jag även en sådan där "midje-väska" som man ska ha vattenflaskan i medan man skidar. Känner mig väldigt "tuulipuku-kansalainen" då jag ser mig i spegeln i hela skidmunderingen + midje-dryckes-väskan!

Om ca. 25 minuter kommer svärföräldrarna och plockar upp mig, så åker vi alla tre iväg till Palvis på lite månskensskidning!

Ha en trevlig lördagkväll!

4 kommentarer:

  1. Härligt gumman! Visst är det härligt när man får bekäftat att man har faktist lyckats ändra sig. Att få köpa mindre storlekar tycker jag känns som ett slags bevis på det.

    SvaraRadera
  2. Kaaja: Javisst, är det så! :)

    SvaraRadera
  3. vattenflaska-midjeväska ( vad den nu heter) is the shit! :)
    Trevligt med nua kläder och kanske ännu trevligare att man upptäcker att man får på sig någon nummer mindre kläder

    SvaraRadera
  4. Så mycket fint du hade shoppat! Jag brukar också köpa flera ex ifall jag hittar något plagg som sitter riktigt bra :) Lite tråkigt kanske vissa tycker, men jag tycker de e praktiskt.

    SvaraRadera