torsdag, januari 21, 2010

Trögt

Det var riktigt trögt i spåret idag. Efter 7,5 km bestämde jag mig för att fara hem och valla skidorna i stället, så det ska jag göra alldeles strax! Vi tar alltså nya tag med valla för lite kyligare före imorgon! :)

Nu går jag till min vallningstation och får det överstökat!

Ciao! :)

4 kommentarer:

  1. hade du grönfärgad glidvalla? tippar att temp. var ngefär lika i Vasa i går och det var "grönt före" i här i går. Men det är nog bra i utbildningssynpunkt att testa det man lagt under skidorna så vet man till nästa gång att man inte gjorde helt rätt :). Det har tagit mig år att få det någotsånär att glida och fästa bra i alla väder. Och jag har nog hunnit vara flyförbannad ute i spåret när det bara har isat under fästet så att man itne kan ta sig fram. Övning ger färdighet.

    SvaraRadera
  2. Cecilia: Nej, eller jag hade väldigt nött blåvalla och på det hade jag satt pikaluisto. Hade inte tid att börja ta bort gammal valla och lägga på ny innan jag skulle ut och skida. Som sagt, det tog 2 timmar att bara lägga på glidvallan på ena skidan...
    Men till söndagen ska jag väl ha allt gjort då vi ska till Vörå och skida! Grönvalla har jag lagt på skidorna nu! och man har ju lovat kring -15C hela helgen! :)

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. jag ursäktar min dåliga svenska jag brukar ha på morgonkvisten. Vet inte om det är dumt eller vad men jag tycker att det funkar. Jag brukar bara borsta med en såndär borste du vet, och sedan bara smätta på ny paraffin på den gamla nötta i stället för att använda vallaväck osv.
    Efter en vallningskolning så tolkade jag som att det går nog att göra så. Nog om man bara skall en träningsrunda, skall man tävlingsvalla skidorna är det nog bra om man använder vallaväck och tar bort allt.
    Jag ids inte fara ut och frys nå ikväll utan skall titta på let's dance denna fredag. Nya tag i morgon.

    SvaraRadera